Σαρωτικούς ελέγχους ξεκινάει η εφορία – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο. 11/02/2019

11/02/2019 Κοινοποίηση Νέων από την ILF Consulting team
February 11, 2019
Γεμάτο παγίδες το νέο Ε3 για επαγγελματίες και αγρότες. 11/02/2019
February 11, 2019

Σαρωτικούς ελέγχους ξεκινάει η εφορία – Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο. 11/02/2019

11/02/2019

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

 

 

 

 

 

Δωρεάν και Άμεση Ενημέρωση δυνατοτήτων επιδότησης

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

 

 

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης

H ILF consulting ΔΕΝ έχει εξωτερικούς συνεργάτες πάρα μόνο στελέχη και τμήματα που απαρτίζουν  το δυναμικό της .

Δυνατότητα ενημέρωσης – Εκτέλεσης υπηρεσιών και Συναντήσεων – Πανελλαδική κάλυψη και εκτός Ελλάδος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες  ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας 2106926590

 

 

 

Σαρωτικούς ελέγχους ξεκινάει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής με πρώτιστο στόχο να στηριχθεί ο κρατικός προϋπολογισμός.

Σε καθημερινή βάση ο ελεγκτικός μηχανισμός θα πραγματοποιεί περίπου 80 ελέγχους στην αγορά, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του 2019 θα πρέπει να διενεργηθούν 25.000 πλήρεις και μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από τις ελεγκτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή περίπου το 75% των ελέγχων θα αφορούν σε ελέγχους της τελευταίας τριετίας για τις οποίες έχει λήξει η προθεσμία υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος. Με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο της ΑΑΔΕ, το 2019 έχει προγραμματιστεί να διενεργηθούν περισσότεροι από 200.0000 φορολογικοί και τελωνειακοί έλεγχοι, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με την αξιοποίηση των μεθόδων ανάλυσης κινδύνου (risk analysis)

Φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διασταύρωση στοιχείων για όλες τις επαγγελματικές ομάδες που βρίσκονται στο «στόχαστρο» των ελεγκτών της φορολογικής διοίκησης, ενώ προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται να συμβάλει η σχεδιαζόμενη διασύνδεση του ΤAXISnet με το Κτηματολόγιο, την ΕΡΓΑΝΗ, τις τράπεζες, το ΓΕΜΗ και τον ΕΦΚΑ.

Παράλληλα, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» των ελεγκτών και οι τραπεζικές καταθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να εντοπίζονται διαφορές μεταξύ δηλωθέντων εισοδημάτων και τραπεζικών καταθέσεων, ενώ οι παραβάτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι με αυστηρά πρόστιμα και ποινικές διώξεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι φόροι που δεν πληρώθηκαν στο 11 μηνο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ανήλθαν σε 7,938 δισ. ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ύψος των «φρέσκων» ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 9,69 δισ. ευρώ. Έτσι, παλαιά και νέα ληξιπρόθεσμα χρέη εκτινάχθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στα 104,083 δισ. ευρώ, καθώς «φούσκωσαν» κατά 857 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον Οκτώβριο, ενώ περίπου 17,8 δισ. ευρώ (το 17% των συνολικών οφειλών) έχουν χαρακτηριστεί ως ανεπίδεκτα είσπραξης.

 

 

 

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

 Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

ΕΣΠΑ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, LEADER , ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ : με το “κλειδί στο χέρι” για την άμεση και έγκυρη υποβολή

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.