ΟΑΕΔ: 3 νέα προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι για 12.774 ανέργους

Ιδρύσεις Υπεράκτιων και Αλλοδαπών Εταιρειών
August 1, 2017
Σημαντική ανακοίνωση: ΟΑΕΔ
August 1, 2017

ΟΑΕΔ: 3 νέα προγράμματα μέσα στο καλοκαίρι για 12.774 ανέργους

01/08/2017

Για νέα και έγκυρη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Δωρεάν έλεγχος δυνατοτήτων επιδότησης

Εγγύηση επιτυχίας επιδοτούμενων προγραμμάτων και δωρεάν υπηρεσίες

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

 

Ενημερώσου για τα οφέλη ίδρυσης συνεταιριστικής εταιρείας ΚΟΙΝΣΕΠ- ΚΟΙΣΠΕ / οφέλη / προνόμια και δικαιούχοι

Η ILF consulting αρωγός πάντα στις υπηρεσίες των Δήμων, Δημοσίων Φορέων, Επιχειρήσεων, ΚΟΙΝΣΕΠ και Ιδιωτών για την διευκόλυνση και ορθολογιστικότερη εξυπηρέτηση τους, προσφέρει την εμπειρία της και αναλαμβάνει την δημιουργία φακέλου και όλη την σχετική διαδικασία, για την υποβολή προτάσεως χρηματοδότησης -επιδότησης .

Για υποβολή  αιτήσεων και περισσότερες  πληροφορίες ελάτε σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα 2106926590

Υπηρεσίες Δημοσίου και Οργανισμών

 

Την έναρξη τριών νέων προγραμμάτων απασχόλησης μέσα στις επόμενες ημέρες ανακοίνωσε η διοίκηση του ΟΑΕΔ. Ειδικότερα, πρόκειται για τα εξής:

  1. Το πρώτο αφορά την πρόσληψη 10.000 μακροχρόνια ανέργων, 55 έως 67 ετών, στις επιχειρήσεις των ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, δηλαδή στις επιχειρήσεις δήμων και περιφερειών, αλλά και δημόσιες επιχειρήσεις που έχουν τακτική οικονομική δραστηριότητα.

Ο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει την επιχορήγηση του 50% του μισθολογικού και του μη μισθολογικού κόστους, με τις επιχειρήσεις να δύνανται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 12μήνου, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, να συνεχίσουν και να παρατείνουν τη διάρκεια του προγράμματος για άλλους 12 μήνες και για τους ίδιους ανέργους που έχουν προσλάβει αρχικά.

2. Το δεύτερο πρόγραμμα, που αναμένεται να ξεκινήσει την εβδομάδα μετά την 21η Ιουλίου, αφορά απασχόληση στα Κέντρα Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων και την πρόσληψη ανέργων σε θέσεις εργασίας που θα υποστηρίζουν τη λειτουργία αυτών των κέντρων. Πρόκειται για 1.639 θέσεις εργασίας πανελλαδικά σε ποικιλία ειδικοτήτων και μετά την αναμενόμενη έγκριση από το ΑΣΕΠ ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο κύκλο του εν λόγω προγράμματος πρόκειται για προσωπικό σε ποικιλία υποστηρικτικών ειδικοτήτων για την επικράτεια, δεν αφορά κατάρτιση του προσωπικού, και είναι διάρκειας οκτώ μηνών. Μάλιστα, δίνεται και επιπρόσθετο κίνητρο με τη μορφή ειδικού επιδόματος μετεγκατάστασης ύψους 300 ευρώ μηνιαίως για όσους χρειάζεται να μετακινηθούν από την πόλη που διαμένουν στην πόλη που θα εργαστούν.

3. Το τρίτο πρόγραμμα απασχόλησης, που αφορά πρόσληψη ανέργων στον τομέα της Υγείας, αναμένεται και αυτό να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης, πρόκειται να στελεχωθούν δημόσιες μονάδες υγείας σε όλη τη χώρα.

Το πρόγραμμα αφορά 1.135 θέσεις απασχόλησης, θέσεις υπολειπόμενες από δράση, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 και αφορούσε 4.000 θέσεις εργασίας. Πρόκειται για νοσηλευτικό, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό που θα στελεχώσει αυτές τις μονάδες και αφορά 12μηνη πρόσληψη με αποδοχές τους εισαγωγικού κλιμακίου του δημόσιου τομέα της υγείας.

 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com