Επιπλέον 45.100 δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης τον Απρίλιο

Υπηρεσίες-Έρευνας-Μελέτης-Καινοτομίας-από-την-ILF-consulting
Υπηρεσίες Έρευνας- Μελέτης- Καινοτομίας από την ILF consulting team
April 20, 2017
100 εσπα Time-to-Start
ΕΡΓΟ ΕΟΤ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 29/05/2017. «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ» ΜΕ ΘΕΜΑ “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ”
April 21, 2017

Επιπλέον 45.100 δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης τον Απρίλιο

Επιπλέον-45.100-δικαιούχοι-του-Κοινωνικού-Εισοδήματος-Αλληλεγγύης-τον-Απρίλιο.

20/4/2017

Για νέα και επικυρωμένη ενημέρωση κάντε κλικ ΕΔΩ
Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων < Ανοιχτά προγράμματα επιδοτήσεων για Υποβολές >
Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας Εδω
Εδώ, Δίνουμε Λύση

Λογιστικές – Φοροτεχνικές Υπηρεσίες ILF consulting ( Ιδιωτών, επιχειρήσεων, δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμού και ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ )

Δωρεάν έλεγχος δυνατοτήτων επιδότησης

Επιπλέον 45.100 δικαιούχοι θα πάρουν το ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης) τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του το υπουργείο Εργασίας, και για τον λόγο αυτό έχει ήδη εγκριθεί μεταφορά πίστωσης ποσού 40.945.782 ευρώ για την καταβολή Απριλίου στους δικαιούχους.

Με δεδομένο ότι οι αιτήσεις εξακολουθούν να είναι ανοικτές, ενώ κάποιες χιλιάδες δικαιούχοι, δεν έλαβαν την πρώτη καταβολή του επιδόματος στις 28 Μαρτίου, καθώς έκαναν λάθος σε κρίσιμα στοιχεία που ζητάει το σύστημα, για τον Απρίλιο έχουν προστεθεί άλλοι 45.100 δικαιούχοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί η ημερομηνία καταβολής του ΚΕΑ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι αυτό θα γίνει προς το τέλος του μήνα οπότε και θα πιστωθούν τα χρήματα για όσους έχουν κάνει αίτηση και έχουν εγκριθεί μέχρι και το τέλος Μαρτίου.

Σύμφωνα με το υπουργείο, ορισμένοι δικαιούχοι δεν συμπληρώνουν σωστά τις αιτήσεις ή κάνουν λάθη που αφορούν τους κωδικούς ΙΒΑΝ και ΑΦΜ, οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να επικοινωνούν με τα help desk του υπουργείου και της ΗΔΙΚΑ, και να έρχονται σε επαφή με τις τράπεζες που τηρούν το λογαριασμό τους για τη διόρθωση ή την επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους. Οι επόμενες πληρωμές σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνονται μια από τις τελευταίες μέρες κάθε μήνα και κάθε πληρωμή θα αφορά ποσό του προηγούμενου μήνα.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε νέα και προσφορές από την εταιρεία μας εγγραφείτε στο newsletter μας, Πατήστε ΕΔΩ

Εδώ, Δίνουμε Λύση

Comments are closed.